Технология | Оборудование | Сырьё | Рецептуры | Поставщики | Работа | Маркетинг | Справочник кондитера

БКК булочно-кондитерский комбинат

Рейтинг пользователей: / 6
ХудшийЛучший 
Справочник кондитера - Предприятия кондитерской отрасли

БКК (булочно-кондитерский комбинат)

Булочно-кондитерский комбинат (БКК, дочернее предприятие ОАО "Киевхлеб") работает на рынке с 30 апреля 1930 года.
Сегодня предприятие производит более 150 видов хлеба, булочных, диетических и диабетических изделий и 200 наименований кондитерских изделий, среди которых торты, пирожные, рулеты, зефир, печенье, кексы, восточные сладости.
Булочно-кондитерский комбинат не только удержал свои лидирующие позиции на “сладком” рынке Украины, но и улучшил их, существенно нарастив объемы, улучшив свой имидж и в очередной раз подтвердил свой главный принцип многолетней работы – высокое качество продукции.

БКК (булочно-кондитерский комбинат)

Булочно-кондитерский комбинат (БКК, дочернее предприятие ОАО "Киевхлеб") работает на рынке с 30 апреля 1930 года.
Сегодня предприятие производит более 150 видов хлеба, булочных, диетических и диабетических изделий и 200 наименований кондитерских изделий, среди которых торты, пирожные, рулеты, зефир, печенье, кексы, восточные сладости.
Булочно-кондитерский комбинат не только удержал свои лидирующие позиции на “сладком” рынке Украины, но и улучшил их, существенно нарастив объемы, улучшив свой имидж и в очередной раз подтвердил свой главный принцип многолетней работы – высокое качество продукции.

Тщательный контроль сырья и технологических параметров производства продукции, микробиологический контроль, высокий уровень менеджмента управления на предприятии дало возможность пройти сертификацию по Системе Менеджмента Качеством ISO 9001:2008, что свидетельствует о соответствии качества продукции предприятия международным стандартам.
За высокое качество продукции, оригинальность разработок, внедрение интересных идей изделия предприятия были награждены:


2005 год - Х юбилейная межнародна спеціалізована виставка «Хліб/Кондитерські вироби - 2005»
Хліб білоруський – Гран-Прі та Диплом
Торт «Вишневий» - Гран-Прі та Диплом

XVII Міжнародна виставка-ярмарок «Агро-2005» - Диплом
Виставка-ярмарок «Київська осінь - 2005» - Диплом

18 спеціалізована виставка-ярмарок підприємств харчової промисловості «Продукти України - 2005»
Дегустаційний конкурс галузевого рейтингу «Кращий виробник року» Державного Департаменту продовольства України:
Торт «Київ» - «Золота зірка якості»
Тістечка «Горіхово-фруктові» - «Золота зірка якості»

Всеукраїнський конкурс-виставка «Кращий вітчизняний товар року»
Торт «Київський дарунок» - Диплом переможця конкурсу в номінації «Виробництво кондитерських виробів»
2006рік
Всеукраїнський конкурс-виставка «Кращий вітчизняний товар року»
Торт «Грецький горішок» - Диплом переможця конкурсу в номінації «Виробництво кондитерських виробів» та медаль
2007рік
Міжнародна спеціалізована виставка «Хліб - 2007»
Хліб Цілюще зерно - Гран-Прі
Торт «Графська перлина» - золота медаль

Загальнодержавна виставка акція «Барвиста Україна»
Диплом Державного управління справами Президента України
Диплом Київської міської адміністрації
2008рік
Хліб Ризький - золота медаль
Тістечка «Золотий горішок» - Гран-Прі
Хліб Білоруський – лауреат конкурсу 100кращих товарів України
Торти «Грецький горішок», «Йогуртовий» - фіналісти конкурсу 100 кращих товарів України

На даний час структуру виробництва формують 2 основних цехи - булочний та кондитерський, а також допоміжний цех – картонажний. На комбінаті працює близько 1000 робітників.
Вся історія комбінату – це людська праця багатьох поколінь, творців історії і успіхів підприємства. Змінювалися покоління майстрів, вдосконалювався технічний стан комбінату, але завжди залишався основний принцип роботи –якість продукції.
На даний час підприємство очолює Олена Василівна Корінь. Вона пройшла всі сходинки професійного росту від пекаря-майстра до керівника підприємства. Олена Василівна грамотний спеціаліст, лідер та новатор. Свою роль керівника підприємства вона вбачає в забезпеченні високого рівня і культури виробництва, впровадженні нових сучасних технологій. Олена Василівна добре знає і розуміє структуру роботи комбінату та тенденції розвитку ринку хлібобулочних та кондитерських виробів. Вона сприяла створенню відділу маркетингу та продажу, була одним з організаторів структури маркетингу, менеджменту, логістики на підприємстві. Будучи творчою людиною, спрямовує та ініціює роботу колективу.
2009рік
За високу якість продукції, оригінальність розробок підприємство отримало 8 золотих нагород, 5 нагород Гран-прі, 12 дипломів, та 3 бронзових на всеукраїнських та міжнародних конкурсах. Виробам підприємства присвоєно звання "золота зірка якості" и почесний знак "київська якість". Контроль сировини, дотримання технологічних параметрів виробництва продукції, бактеріологічний контроль, високий рівень менеджмента управління на підприємстві дало можливість підприємству пройти сертифікацію по Системі Менеджмента Якості ISO 9001:2008.

Сайт комбінату http://www.bkk.kiev.ua/

Обновлено (30.07.2011 08:08)

 

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Рейтинг авторов-кондитеров:

admin: 41 стат
pekar: 18 стат
Ira: 14 стат
roman: 4 стат
Рыбалко А.В.: 4 стат
Sparta: 2 стат
Anna: 1 стат
Katerina: 1 стат
Nadiya: 1 стат
nelli4ka: 1 стат
Домой Справочник кондитера Предприятия кондитерской отрасли БКК булочно-кондитерский комбинат
Новое в сети:
Russian (RU)Ukrainian (UA)
Официальный представитель предлагает сырье известных производителей: Givaudan (ароматизаторы), Symrise (ароматизаторы), Pektowin (пектины), B&V (агары, пищевые стабилизаторы), Sensient (пищевые красители), Dr. Suwelack (натуральные молочные и фруктовые основы). Гибкие цены, бесплатные образцы, технологическая поддержка. Тел: +38 (098) 095 53 44
Сейчас в дневнике
None
  • [Bot]
  • [Google]
Сейчас на сайте:
  • 5 гостей
  • 2 роботов
Всего пользователей: 3438
Последние коментарии: