Обратите внимание на наш новый проект - сайт о промышленных рецептурах http://receptura.net.ua/

Корисно:
Интердип - качественное выполнение дипломных.
Технологія | Обладнання | Сировина | Рецептури | Постачальники | Робота | Маркетинг | Довідник кондитера

Офіційний представник в Україні пропонує сировину відомих виробників: Givaudan (Швейцарія, ароматизатори), Symrise (Німеччина, ароматизатори), Pektowin (Польща, пектини), SilvaTeam (Італія, пектини), Ceamsa (Іспанія, пектини), B&V (Італія, агари), Sensient (США, харчові барвники), Dr. Suwelack (Німеччина, натуральні молочні та фруктові основи). Гнучкі ціни, безкоштовні зразки, технологічна підтримка. Тел: +38 (098) 095 53 44

Щоденник кондитера

ДСТУ 3924-2000 Шоколад

Рейтинг Користувача: / 4
НайгіршеНайкраще 
Довідник кондитера - ДСТУ

 

ДСТУ 3924-2000 Шоколад. Загальні технічні умови

(наводиться в ознайомчих цілях, дане ДСТУ можна придбати в технічному комітеті що його розробив)


4.2 Для виготовлення шоколаду використовують такі основні види сировини:
- цукор – згідно з ДСТУ 2316 (ГОСТ 21);
- какао терте – згідно з ГСТУ 18.11;
- какао-масло – згідно з ГСТУ 18.13;
- молоко знежирене сухе – згідно з ГОСТ 10970;
- молоко сухе незбиране – згідно з ГОСТ 4495;
- вершки сухі – згідно з ГОСТ 1349;
- горіхи волоські – згідно з ГОСТ 16833;
- мигдаль – згідно з ГОСТ 16831;
- фундук – згідно з ГОСТ 16835;
- кава натуральна – згідно з ГОСТ 6805;
- масло вершкове – згідно з ГОТ 37;
- сіль кухонна – згідно з ДСТУ 3583 (ГОСТ 13830);
- пюре фруктово-ягідне – згідно з чинною нормативною документацією;
- концентрати фосфатидні – згідно з чинною нормативною документацією;
- підварки фруктово-ягідні – згідно з чинною нормативною документацією;
- рослинні жири тверді – згідно з чинною нормативною документацією;
- лецитини – згідно з чинною нормативною документацією.

5 ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ
5.1 Шоколад повинен виготовлятися відповідно до вимог цього стандарту за рецептурами і технологічними інструкціями, затвердженими за встановленим порядком, із додержанням «Санітарных правил для предприятий кондитерской промышленности», № 945а.

Останнє оновлення (Середа, 26 жовтня 2016, 22:12)

Детальніше...

 

Рецептура крекеру ТУК

Рейтинг Користувача: / 10
НайгіршеНайкраще 
Рецептури (рецепти) кондитерських виробів - Рецептури крекерів

Крекер "ТУК" відноситься до групи  так званих "пікантних крекерів" (англ. savoury crackers), котрі характеризуються вираженим смаком та добре піднятою структурою.

Рецептура крекеру "ТУК" (в кг):

борошно 1г - 100,0 кг

інвертний сироп 70% - 1,04

солодовий екстракт 80% - 2,08

Останнє оновлення (Середа, 10 травня 2017, 12:28)

Детальніше...

 

Стандартний вміст сухих речовин в сировині

Рейтинг Користувача: / 6
НайгіршеНайкраще 
Довідник кондитера - Фізико-хімічні показники

Стандартний вміст сухих речовин в сировині кондитерського виробництва (в %, згідно ГОСТ, ДСТУ і т.д.)

Агар - 85,0 % СР

Арахіс смажений дроблений - 97,5

Ароматизатори - 0,0

Білок соєвий сухий - 93,5

Білок гороховий сухий - 93,5

Борошно гречане - 90,0

 

Останнє оновлення (П'ятниця, 29 липня 2011, 19:04)

Детальніше...

 

Технологія цукрового печива

Рейтинг Користувача: / 3
НайгіршеНайкраще 
Технологія кондитерських виробів - Цукрове печиво

Технологія цукрового печива - загальні відомості

Цукрове печиво відноситься до групи мучних кондитерських виробів. Відносно крекеру і ти більше затяжного печива воно збагачене цукром (через що отримало свою назву) та в меньшій мірі жиром. Цукрове тісто має високу пластичність, при формуванні тістових заготовок легко набуває та зберігає форму яка йому надається.

Останнє оновлення (П'ятниця, 29 липня 2011, 21:26)

Детальніше...

 
konditer-info-10.JPG

Нове у щоденнику

Звідки Ви дізнались про Щоденник кондитера?

Home

Популярне

Russian (RU)Ukrainian (UA)
  • [Bot]
  • [Mail.Ru]
  • [Yandex]
  • [Google]
  • [Aport]
Now online:
  • 3 guests
  • 5 robots
Total members: 3704
Рейтинг авторов-кондитеров:
admin: 41 стат
pekar: 18 стат
roman: 4 стат
Рыбалко А.В.: 4 стат
Sparta: 2 стат
1Deniml: 1 стат
Anna: 1 стат
Katerina: 1 стат
Nadiya: 1 стат
nelli4ka: 1 стат