Цікаво?
Установка пластиковых беседок на участке . Обратите внимание: клевер красный на водке
Технологія | Обладнання | Сировина | Рецептури | Постачальники | Робота | Маркетинг | Довідник кондитера

Офіційний представник в Україні пропонує сировину відомих виробників: Givaudan (Швейцарія, ароматизатори), Symrise (Німеччина, ароматизатори), Pektowin (Польща, пектини), SilvaTeam (Італія, пектини), Ceamsa (Іспанія, пектини), B&V (Італія, агари), Sensient (США, харчові барвники), Dr. Suwelack (Німеччина, натуральні молочні та фруктові основи). Гнучкі ціни, безкоштовні зразки, технологічна підтримка. Тел: +38 (098) 095 53 44

Щоденник кондитера

Коды безопасности

Довідник кондитера - Охрана труда
There are no translations available.

Коды безопасности химических веществ

Как известно, многие химические вещества, с которыми приходиться иметь дело на производстве, могут причинить вред здоровью человека. По-этому большинство используемых на сегодня химических веществ класифицировано по типу негативного действия на организм человека и, соответственно, разработаны меры предосторожности по работе с такими веществами и действия персонала в случае негативного воздействия на организм конкретного работника. Наиболее используемыми в мире на сегодня есть Европейские коды по технике безопасности.

Коды безопасности имеют следующие значения:

S1 Хранить под замком.
S2 Хранить в недоступном для детей месте.
S3 Хранить в прохладном месте.
S4 Держать подальше от жилых помещений.
S5 Хранить содержимое под ... (далее следует название жидкости).
S6 Хранить под ... (далее следует название инертного газа).
S7 Хранить в плотно закрытой таре.
S8 Держать контейнер сухим.

Останнє оновлення (Понеділок, 24 липня 2017, 13:03)

 

Рецептура крекеру ТУК

Рейтинг Користувача: / 10
НайгіршеНайкраще 
Рецептури (рецепти) кондитерських виробів - Рецептури крекерів

Крекер "ТУК" відноситься до групи  так званих "пікантних крекерів" (англ. savoury crackers), котрі характеризуються вираженим смаком та добре піднятою структурою.

Рецептура крекеру "ТУК" (в кг):

борошно 1г - 100,0 кг

інвертний сироп 70% - 1,04

солодовий екстракт 80% - 2,08

Останнє оновлення (Середа, 10 травня 2017, 12:28)

 

Стандартний вміст сухих речовин в сировині

Рейтинг Користувача: / 6
НайгіршеНайкраще 
Довідник кондитера - Фізико-хімічні показники

Стандартний вміст сухих речовин в сировині кондитерського виробництва (в %, згідно ГОСТ, ДСТУ і т.д.)

Агар - 85,0 % СР

Арахіс смажений дроблений - 97,5

Ароматизатори - 0,0

Білок соєвий сухий - 93,5

Білок гороховий сухий - 93,5

Борошно гречане - 90,0

 

Останнє оновлення (П'ятниця, 29 липня 2011, 19:04)

 
konditer-info-1.JPG

Нове у щоденнику

Звідки Ви дізнались про Щоденник кондитера?

Home

Популярне

Нове в неті

Russian (RU)Ukrainian (UA)
  • [Bot]
  • [Yandex]
Now online:
  • 1 guest
  • 2 robots
Total members: 3704
Останні коментарі
Рейтинг авторов-кондитеров:
admin: 42 стат
pekar: 18 стат
roman: 4 стат
Рыбалко А.В.: 4 стат
Sparta: 2 стат
Anna: 1 стат
Katerina: 1 стат
Nadiya: 1 стат
nelli4ka: 1 стат
Александр Юркевич: 1 стат