Технологія | Обладнання | Сировина | Рецептури | Постачальники | Робота | Маркетинг | Довідник кондитера

Офіційний представник в Українї пропонує сировину відомих виробників: Givaudan (ароматизатори), Symrise (ароматизатори), Pektowin (пектини), B&V (агари), Sensient (харчові барвники), Dr. Suwelack (натуральні молочні та фруктові основи). Гнучкі ціни, безкоштовні зразки, технологічна підтримка. Тел: +38 (098) 095 53 44

ДСТУ - документи "Державного стандарту" України

Фільтрувати за назвою     Показати # 
# Заголовок Статті Автор Перегляди
1 ДСТУ 3781-98 «Печиво. Загальні технічні умови» Зміна № 2 від 15.09.2003 pekar 10544
2 ДСТУ 3781-98 «Печиво. Загальні технічні умови», Зміна № 3 від 28.10.2004 pekar 13221
3 ДСТУ 3924-2000 Шоколад admin 14621
4 ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне admin 4160
 

Рейтинг авторов-кондитеров:

admin: 41 стат
pekar: 18 стат
Ira: 14 стат
roman: 4 стат
Рыбалко А.В.: 4 стат
Sparta: 2 стат
Anna: 1 стат
Katerina: 1 стат
Nadiya: 1 стат
nelli4ka: 1 стат
Головна Довідник кондитера ДСТУ
Нове в неті:
Russian (RU)Ukrainian (UA)
Зараз у Щоденнику
None
  • [Bot]
  • [Yahoo]
  • [Google]
Now online:
  • 5 guests
  • 3 robots
Total members: 3690
Останні коментарі