Технологія | Обладнання | Сировина | Рецептури | Постачальники | Робота | Маркетинг | Довідник кондитера

ДСТУ 3781-98 «Печиво. Загальні технічні умови», Зміна № 3 від 28.10.2004

Рейтинг Користувача: / 3
НайгіршеНайкраще 
Довідник кондитера - ДСТУ

Коротка анотація, викладається для ознайомчих цілей. З питань придбання офіційної копії звертайтеся у регіональне відділення «Держстандарту» або ЗАТ «Укркондитер», м. Київ.

Зміна № 3 від 28.10.2004

4.2.1. Доповнити

«- зневоднений рослинний жир «Шортенінг кондитерський» - згідно з чинною нормативною документацією;

- борошно вівсяне – згідно з чинною нормативною документацією»

4.2.2. Таблиця 1, доповнити

- в печиві перешарованому глазурованому допускають наявність щілин у глазурі на боковій поверхні у місцях перешарування печива начинкою;

- в печиві перешарованому глазурованому, що виготовляють з неглазурованого печива, перешарованого начинкою, допускають напливи глазурі на денці печива;

- в печиві, що виготовляють притисканням неглазурованого печива до глазурованого, допускають напливи глазурі на денці глазурованої частини печива;

 

- в печиві, поверхня якого оздоблена маком, кунжутом, крупкою горіха та іншими посипками, допускають її нерівномірний розподіл на поверхні печива, а також допускають поодинокі вкраплення посипок на денці печива, яке виготовляють з оздобленням;

- для печива цукрового з дрібним рельєфним малюнком та для печива, виготовленого з замінників цукру, допускають жорсткувату поверхню з характерними тріщинами.

4.2.3. Таблицю 2 доповнити:

- у разі використання пшеничного борошна з вмістом клейковини нижчим ніж 30% та з додаванням какао порошку, намочуваність повинна бути не менша ніж 120%.

4.4.8

П’ятий абзац викласти у новій редакції:

«Кожен горизонтальний шар печива перекладають пергаментом, підпергаментом, пергаміном, парафінованим чи обгортковим папером».

У одинадцятому абзаці замінити «…35 ?С» на «…40 ?С».

Доповнити новим абзацом:

«Дозволено пакування печива у лотки з гофрокартону, що попередньо вистелені пергаментом, підпергаментом, полімерними плівками або іншими матеріалами, дозволеними для використання Міністерством охорони здоров’я, а також допускають використання плівкових мішків-вкладишів, з подальшим обтягуванням пакування термозбіжною плівкою».

4.4.9. Доповнити новим абзацом:

«У випадку пакування в ящики з гофрованого картону печива, фасованого в повітронепроникні матеріали, дно короба та верхній ряд печива дозволено не вистилати»

4.5.1. Після 8-го абзацу доповнити:

«- склад продукту із зазначенням переліку назв, використаних у процесі виготовлення інших продуктів харчування, харчових добавок;»

4.5.2. Після 9-го абзацу доповнити:

«- склад продукту із зазначенням переліку назв, використаних у процесі виготовлення інших продуктів харчування, харчових добавок;»

7.3. Замінити «цукру та жиру» на «цукру, жиру та намочуваність»;

Додати розділ «7.6. Масову частку сірчистої кислоти у затяжному печиві визначають за вимогою споживача але не рідше ніж один раз на 6 місяців.»

10.2.

у першому абзаці після слів «з дня виготовлення…» доповнити: «…, не більше»

вилучити 5-ий абзац

доповнити новими абзацами:

«- для печива цукрового та затяжного, виготовленого на зневодненому рослинному жирі «Шортенінг кондитерський», - 4 місяці;

- для печива цукрового та затяжного вагового, виготовленого на зневодненому рослинному жирі «Шортенінг кондитерський» та упакованого в ящики з гофрованого картону з мішками-вкладишами з полімерних та інших повітронепроникних матеріалів, дозволених до використання МОЗ України, - 5 місяців;

- для печива цукрового та затяжного фасованого, виготовленого на зневодненому рослинному жирі «Шортенінг кондитерський» та упакованого в полімерні та інші повітронепроникні матеріали, дозволених до використання МОЗ України, - 9 місяців;

- для здобного печива з масовою часткою жиру до 20 % типу «Фрутта», що упаковане в повітронепроникні матеріали, дозволені до використання МОЗ України за типом конверта або термоспаюванням, - 6 місяців;

- для печива здобного з масовою часткою жиру до 35 %, виготовленого на зневодненому рослинному жирі «Шортенінг кондитерський», - 2 місяці;

- для печива здобного з масовою часткою жиру до 35 %, виготовленого на зневодненому рослинному жирі «Шортенінг кондитерський», запакованого в ящики з мішками-вкладками з полімерних або інших повітронепроникних матеріалів, дозволених до використання МОЗ України, - 2,5 місяці;

- для печива здобного з масовою часткою жиру до 35 %, виготовленого на зневодненому рослинному жирі «Шортенінг кондитерський», фасованого в полімерні матеріали та інші повітронепроникні матеріали, дозволені до використання МОЗ України, - 3 місяці;

 

Ще посилання на тему ДСТУ 3781-98 Печиво. Загальні технічні умови

ДСТУ 3781-98 «Печиво. Загальні технічні умови» Зміна № 2 від 15.09.2003

 

Примітка: доповнити або виправити інформацію може кожен зареєстрований користувач. Для цього тиснем іконку з олівцем безпосередньо під назвою у відповідній статті.

Останнє оновлення (Вівторок, 01 лютого 2011, 12:05)

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Рейтинг авторов-кондитеров:

admin: 41 стат
pekar: 18 стат
Ira: 14 стат
roman: 4 стат
Рыбалко А.В.: 4 стат
Sparta: 2 стат
Anna: 1 стат
Katerina: 1 стат
Nadiya: 1 стат
nelli4ka: 1 стат
Головна Довідник кондитера ДСТУ ДСТУ 3781-98 «Печиво. Загальні технічні умови», Зміна № 3 від 28.10.2004

Подібні публікації:

Нове в неті:
Russian (RU)Ukrainian (UA)
Офіційний представник пропонує сировину відомих виробників: Givaudan (ароматизатори), Symrise (ароматизатори), Pektowin (пектини), B&V (агари, харчові стабілізатори), Sensient (харчові барвники), Dr. Suwelack (натуральні молочні та фруктові основи). Гнучкі ціни, безкоштовні зразки, технологічна підтримка. Тел: +38 (098) 095 53 44
Зараз у Щоденнику
None
  • [Bot]
  • [Yahoo]
  • [Yandex]
Now online:
  • 3 guests
  • 3 robots
Total members: 3423
Останні коментарі