Технологія | Обладнання | Сировина | Рецептури | Постачальники | Робота | Маркетинг | Довідник кондитера

ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне

Рейтинг Користувача: / 10
НайгіршеНайкраще 
Довідник кондитера - ДСТУ

Коротка анотація, публікуєтся для ознайомчих цілей. З приводу придбання офіційної копії звертайтесь в регіональне відділення «Держстандарту» або ЗАТ «Укркондитер», м. Київ.

Назва показника

Характеристика та норма для борошна різних сортів

вищого

першого

другого

обойна

крупка

Колір

Білий, білый з жовтуватим відтінком

Білий, білый з жовтуватим відтінком

Білий з жовтим або сірим відтінком

Білий з жовтим або сірим відтінком з видимими частинами оболонок

Білий або кремовий з жовтим відтінком

Запах

Властивий пшеничному борошну, без сторонніх запахів, не затхлий, не плісневий

Смак властивий пшеничному борошну, без сторонніх присмаків, не кислий, не гіркий

Вміст мінеральних домішок

При розжовуванні не повинен відчуватися хруст

Вологість, %, не більше

15

15

15

15

15

Зольність в перерахунку на суху речовину, % не більше

0,55

0,75

1,25

Не менше ніж на 0,07% нижче зольності зерна до очищення, але не більше 2.0%

Білизна, умовних одиниць приладу РЗ-БПЛ

54 і більше

36,0-53,0

12.0-35,0

Не обмежується

-

Величина помолу, %:

Залишок на ситі з шовкової тканини згідно ГОСТ 4403, не більше

5

(тканина №43 або №49/52, ПА)

2

(тканина №35 або 33/36 ПА)

2

(тканина №27 або №27 ПА 120)

-

2

Залишок на ситі з дротової сітки згідно ТУ 14-4-1374-86, не більше

-

-

-

2

(сетка №067)

-

Прохід крізь сито з шовкової тканини згідно ГОСТ 4403, не більше

-

80

(тканина №43 або №49/52, ПА)

65

(тканина №38 або 41/43 ПА)

35

(тканина №38 або 41/43 ПА)

10

Клейковина сира:

- кількість, % не меньше

24

25

21

18

30

- якість

Число падіння, с, не меньше

160

160

160

105

Металомагнітні домішки, мг в 1 кг борошна:

- розміром окремих частинок в найбільшому лінійному вимірі, не більше 0,3 мм та (або) масою не больше 0,4 мг

3

3

3

3

3

- розміром та масою окремих частинок більше вказаных вище значень

не допускаєтся

Зараженість та забрудненість шкідниками хлібних запасів

не допускаєтся

Останнє оновлення (Вівторок, 29 листопада 2016, 09:57)

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Рейтинг авторов-кондитеров:

admin: 41 стат
pekar: 18 стат
Ira: 14 стат
roman: 4 стат
Рыбалко А.В.: 4 стат
Sparta: 2 стат
Anna: 1 стат
Katerina: 1 стат
Nadiya: 1 стат
nelli4ka: 1 стат
Головна Довідник кондитера ДСТУ ДСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне

Подібні публікації:

Нове в неті:
Russian (RU)Ukrainian (UA)
Офіційний представник пропонує сировину відомих виробників: Givaudan (ароматизатори), Symrise (ароматизатори), Pektowin (пектини), B&V (агари, харчові стабілізатори), Sensient (харчові барвники), Dr. Suwelack (натуральні молочні та фруктові основи). Гнучкі ціни, безкоштовні зразки, технологічна підтримка. Тел: +38 (098) 095 53 44
Зараз у Щоденнику
None
  • [Bot]
  • [Yahoo]
Now online:
  • 4 guests
  • 2 robots
Total members: 3441
Останні коментарі