Технологія | Обладнання | Сировина | Рецептури | Постачальники | Робота | Маркетинг | Довідник кондитера

Перелік літератури про кондитерську промисловість

Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 
Довідник кондитера - Джерела інформації

До уваги редакторів! Тут збираємо назви літератури про кондитерську промисловість. Нумерацію не змінювати, в статтях автори можуть посилатися на джерела під номерами з цього списку.

"Р" - рецептури

Р1. "Рецептури на печиво та галети", ЗАТ "Укркондитер", Київ, видавн. "Харчова промисловість", 1999. - 565 с.

Р2. "Збірник рецептур мучних кондитерських та булочних виробів", А. В. Павлов, видавн. "ПРОФІКС", Санкт-Петербург, 2008. - 296с.

Р3. "Кондитерські вироби" (ассортиментно-рецептурний довідник кондитерської промисловости УРСР). Під заг. ред. Н. К. Фоменко, держ. видавн. техн. літер. УРСР, Київ, 1963. - 303с.

Р4. "Biscuit, cracker and cookie recipes for the food industry". Duncan Manley, 2001

"Т" - література по технології

Т1. "Технологія кондитерських виробів", під ред. Г.А. Маршалкіна, Москва, видавн. "Харчова промисловість", 1978. - 445 с.

Т2. "Нові види мучних кондитерських виробів. Наукові основи, технології, рецептури". С. Я. Корячкина. видання 3-е, перероб. та доповн., Орел, 2006. - 476с.

 

Примітка: доповнити або виправити інформацію може кожен зареєстрований користувач. Для цього тиснем іконку з олівцем безпосередньо під назвою у відповідній статті.

Останнє оновлення (П'ятниця, 29 липня 2011, 19:28)

 

Коментарі  

 
0 #2 admin 09.12.2011 17:10
Пані Люба,
дійсно було б чудово! Залишилося КОМУСЬ набрати приблизно 200 сторінок тексту, відформатувати його, звести докупи одним архівом і викласти на сайті... Це на декілька днів безперервної роботи. А в мене ще своя робота є, сім'ю ж треба годувати, ще й малий син вдома. А сайт розробляю я один, ніхто з користувачів щоденника не спішить надсилати цікаву інформацію... Якщо хочете халяви, чекайте доки у мене дійде черга до збірника, якщо ні - купуйте, зараз з цим проблеми не має. Успіхів!
Цитувати
 
 
0 #1 Любовь 08.12.2011 14:25
Було б краще, якби тут можна було скачати ці Збірники рецептур.
А що того, що тут є назви? А де ці книги шукати?
Цитувати
 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Рейтинг авторов-кондитеров:

admin: 41 стат
pekar: 18 стат
Ira: 14 стат
roman: 4 стат
Рыбалко А.В.: 4 стат
Sparta: 2 стат
Anna: 1 стат
Katerina: 1 стат
Nadiya: 1 стат
nelli4ka: 1 стат
Головна Довідник кондитера Джерела інформації Перелік літератури про кондитерську промисловість

Подібні публікації:

Нове в неті:
Russian (RU)Ukrainian (UA)
Офіційний представник пропонує сировину відомих виробників: Givaudan (ароматизатори), Symrise (ароматизатори), Pektowin (пектини), B&V (агари, харчові стабілізатори), Sensient (харчові барвники), Dr. Suwelack (натуральні молочні та фруктові основи). Гнучкі ціни, безкоштовні зразки, технологічна підтримка. Тел: +38 (098) 095 53 44
Зараз у Щоденнику
None
  • [Bot]
  • [Yahoo]
Now online:
  • 3 guests
  • 2 robots
Total members: 3441
Останні коментарі