Технологія | Обладнання | Сировина | Рецептури | Постачальники | Робота | Маркетинг | Довідник кондитера

Стандартний вміст сухих речовин в сировині

Рейтинг Користувача: / 5
НайгіршеНайкраще 
Довідник кондитера - Фізико-хімічні показники

Стандартний вміст сухих речовин в сировині кондитерського виробництва (в %, згідно ГОСТ, ДСТУ і т.д.)

Агар - 85,0 % СР

Арахіс смажений дроблений - 97,5

Ароматизатори - 0,0

Білок соєвий сухий - 93,5

Білок гороховий сухий - 93,5

Борошно гречане - 90,0

 

Борошно з продуктів екструзійних круп (ПЕК) - 95,0

Борошно кукурудзяне - 85,5

Борошно вівсяне - 85,5

Борошно пшеничне в/г та 1/г - 85,5

Борошно житнє - 85,5

Борошно соєве - 92,0

Вакуум-сусло виноградне - 75,0

Ванільна пудра - 99,85

Висівки пшеничні - 85,5

Вишня спиртована - 25,0

Глазурь кондитерська - 99,1

Глюкоза - 91,0

Горох - 82,0

Дріжджі - 25,00

Жир рослинний, кондитерський - 99,7

Жир свинний - 99,8

Зерновий продукт з пшениці - 85,5

Родзинки - 80,0

Какао велла - 94,00

Какао терте - 97,40 (97,80)

Какао порошок (натуральний та алкалізований) - 95,0

Кислота лимонна - 91,2

Кокосова стружка - 98,2

Концентрат квасного сусла - 70,0

Кориця - 100,0

Кава натуральна - 98,0

Крохмаль гороховий - 87,0

Крохмаль кукурудзяний - 87,0

Крохмаль екструзійний - 86,0

Крупа екструзійна - 86,0

Ксиліт - 98,0

Кунжут тертий - 99,0

Курага - 83,0

Лецитин соєвий - 99,0

Мак - 95,5

Майонез столовий - 80,0

Маргарин - 84,0

Масло селянське - 75,0

Мед натуральний - 78,0

Мед штучний - 78,0

Молоко сухе знежирене - 96,0

Молоко сухе незбиране (цільне) - 96,0

Молоко незбиране (цільне) свіже - 11,5

Молоко цільне згущене з цукром - 74,0

Молочний продукт сухий "Космол" - 96,0

Молочно-солодовий продукт сухий - 95,0

Молочно-солодовий продукт сухий з цикорієм - 96,0

Олія соняшникова - 100,0

Паленка (розчин паленого цукру) - 78,0

Патока крохмальна - 78,0

Підварка овочева - 69,0

Підварка фруктова - 69,0

Підварка ягідна - 69,0

Піросульфіт (метабісульфіт) натрію – 0,0

Пластівці із зародків пшениці - 97,5

Повидло фруктове та ягідне - 66,0

Порошки фруктові, ягідні, овочеві - 94,0

Порошок з бурякового жмиху - 94,0

Пюре гарбузове-горіхове сухе - 90,0

Пюре кабачково-горіхове сухе - 90,0

Пюре овочеве - 10,0

Пюре тапsнамбура - 18,0

Пюре фруктове - 10,0

Пюре ягідне - 10,0

Сахарол - 94,0

Сир домашній - 20,0

Сироп из-під цукатів - 75,0

Сироп овочевий - 70,0

Сироп фруктовий - 70,0

Сироп ягідний - 70,0

Сметана - 20,0

Сода харчова - 50,0

Соевий концентрат структурований - 95,0

Соевый концентрат фосфатидний - 99,0

Сік виноградний - 20,0

Сіль кухонна - 96,5

Соки фруктові, ягідні, овочеві - 10,0

Соки фруктові, ягідні, овочеві концентровані - 70,0

Солод житній ферментований - 92,0

Солодовий екстракт (ячмінний та ін.) - 75,0

Сорбіт - 95,0

Стевії лист - 88,0

Сукразит - 100,0

Сукролайт - 95,8

Суміш білкова суха - 92,0

Фундук дроблений - 96,0

Фундук цільний смажений - 97,5

Цибуля сушена - 86,0 – 92,0

Цукати - 83,0

Цукати в сиропі - 70,0

Цукор-пісок - 99,85

Цукрова пудра - 99,85

Яєчний порошок - 94,0

Яйце куряче - 27,0

Ячмінно-солодовий екстракт - мин. 93,0

 

Останнє оновлення (П'ятниця, 29 липня 2011, 19:04)

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Рейтинг авторов-кондитеров:

admin: 41 стат
pekar: 18 стат
Ira: 14 стат
roman: 4 стат
Рыбалко А.В.: 4 стат
Sparta: 2 стат
Anna: 1 стат
Katerina: 1 стат
Nadiya: 1 стат
nelli4ka: 1 стат
Головна Довідник кондитера Фізико-хімічні показники Стандартний вміст сухих речовин в сировині

Подібні публікації:

Нове в неті:
Russian (RU)Ukrainian (UA)
Офіційний представник пропонує сировину відомих виробників: Givaudan (ароматизатори), Symrise (ароматизатори), Pektowin (пектини), B&V (агари, харчові стабілізатори), Sensient (харчові барвники), Dr. Suwelack (натуральні молочні та фруктові основи). Гнучкі ціни, безкоштовні зразки, технологічна підтримка. Тел: +38 (098) 095 53 44
Зараз у Щоденнику
None
  • [Bot]
  • [Yahoo]
Now online:
  • 4 guests
  • 2 robots
Total members: 3441
Останні коментарі