Технологія | Обладнання | Сировина | Рецептури | Постачальники | Робота | Маркетинг | Довідник кондитера

БКК булочно-кондитерський комбінат

Рейтинг Користувача: / 6
НайгіршеНайкраще 
Довідник кондитера - Підприємства кондитерської галузі

БКК (булочно-кондитерський комбінат)

Булочно-кондитерський комбінат (БКК, дочірнє підприємство ВАТ "Київхліб") працює на ринку з 30 квітня 1930 року.
Сьогодні підприємство виготовляє понад 150 видів хліба, булочних, дієтичних та діабетичних виробів і 200 найменувань кондитерських виробів, серед яких торти, тістечка, рулети, зефір, печиво, кекси, східні солодощі.
Булочно-кондитерський комбінат не тільки відстояв свої флагманські позиції на “солодкому” ринку України, але й зміцнив їх, істотно наростивши обсяги, довершив свій імідж і вкотре утвердив основний принцип своєї багаторічної роботи – висока якість продукції. Ретельний контроль сировини, дотримання технологічних параметрів виробництва продукції, бактеріологічний контроль, високий рівень менеджменту управління на підприємстві дало змогу підприємству пройти сертифікацію по Системі Менеджменту Якості ISO 9001:2008, що свідчить про відповідність якості продукції підприємства міжнародним стандартам.
За високу якість продукції, оригінальність розробок, втілення цікавих ідей вироби підприємства здобули:
2005рік
Х ювілейна міжнародна спеціалізована виставка «Хліб/Кондитерські вироби - 2005»
Хліб білоруський – Гран-Прі та Диплом
Торт «Вишневий» - Гран-Прі та Диплом

XVII Міжнародна виставка-ярмарок «Агро-2005» - Диплом
Виставка-ярмарок «Київська осінь - 2005» - Диплом

18 спеціалізована виставка-ярмарок підприємств харчової промисловості «Продукти України - 2005»
Дегустаційний конкурс галузевого рейтингу «Кращий виробник року» Державного Департаменту продовольства України:
Торт «Київ» - «Золота зірка якості»
Тістечка «Горіхово-фруктові» - «Золота зірка якості»

Всеукраїнський конкурс-виставка «Кращий вітчизняний товар року»
Торт «Київський дарунок» - Диплом переможця конкурсу в номінації «Виробництво кондитерських виробів»
2006рік
Всеукраїнський конкурс-виставка «Кращий вітчизняний товар року»
Торт «Грецький горішок» - Диплом переможця конкурсу в номінації «Виробництво кондитерських виробів» та медаль
2007рік
Міжнародна спеціалізована виставка «Хліб - 2007»
Хліб Цілюще зерно - Гран-Прі
Торт «Графська перлина» - золота медаль

Загальнодержавна виставка акція «Барвиста Україна»
Диплом Державного управління справами Президента України
Диплом Київської міської адміністрації
2008рік
Хліб Ризький - золота медаль
Тістечка «Золотий горішок» - Гран-Прі
Хліб Білоруський – лауреат конкурсу 100кращих товарів України
Торти «Грецький горішок», «Йогуртовий» - фіналісти конкурсу 100 кращих товарів України

На даний час структуру виробництва формують 2 основних цехи - булочний та кондитерський, а також допоміжний цех – картонажний. На комбінаті працює близько 1000 робітників.
Вся історія комбінату – це людська праця багатьох поколінь, творців історії і успіхів підприємства. Змінювалися покоління майстрів, вдосконалювався технічний стан комбінату, але завжди залишався основний принцип роботи –якість продукції.
На даний час підприємство очолює Олена Василівна Корінь. Вона пройшла всі сходинки професійного росту від пекаря-майстра до керівника підприємства. Олена Василівна грамотний спеціаліст, лідер та новатор. Свою роль керівника підприємства вона вбачає в забезпеченні високого рівня і культури виробництва, впровадженні нових сучасних технологій. Олена Василівна добре знає і розуміє структуру роботи комбінату та тенденції розвитку ринку хлібобулочних та кондитерських виробів. Вона сприяла створенню відділу маркетингу та продажу, була одним з організаторів структури маркетингу, менеджменту, логістики на підприємстві. Будучи творчою людиною, спрямовує та ініціює роботу колективу.
2009рік
За високу якість продукції, оригінальність розробок підприємство отримало 8 золотих нагород, 5 нагород Гран-прі, 12 дипломів, та 3 бронзових на всеукраїнських та міжнародних конкурсах. Виробам підприємства присвоєно звання "золота зірка якості" и почесний знак "київська якість". Контроль сировини, дотримання технологічних параметрів виробництва продукції, бактеріологічний контроль, високий рівень менеджмента управління на підприємстві дало можливість підприємству пройти сертифікацію по Системі Менеджмента Якості ISO 9001:2008.

Сайт комбінату http://www.bkk.kiev.ua/

 

Прочитати статтю "Кондитерська фабрика БКК" можна також у новій версії Щоденника кондитера.

Примітка: будь-ласка, розміщайте доповнення чи зауваження до інформації даної статті у вигляді коментарів (форма внизу сторінки). Розмістити свою інформацію Ви зможете після реєстрації особисто або надіславши її в будь-якій зручній для Вас формі.

Останнє оновлення (Субота, 30 липня 2011, 08:08)

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Рейтинг авторов-кондитеров:

admin: 41 стат
pekar: 18 стат
Ira: 14 стат
roman: 4 стат
Рыбалко А.В.: 4 стат
Sparta: 2 стат
Anna: 1 стат
Katerina: 1 стат
Nadiya: 1 стат
nelli4ka: 1 стат
Головна Довідник кондитера Підприємства кондитерської галузі БКК булочно-кондитерський комбінат
Нове в неті:
Russian (RU)Ukrainian (UA)
Офіційний представник пропонує сировину відомих виробників: Givaudan (ароматизатори), Symrise (ароматизатори), Pektowin (пектини), B&V (агари, харчові стабілізатори), Sensient (харчові барвники), Dr. Suwelack (натуральні молочні та фруктові основи). Гнучкі ціни, безкоштовні зразки, технологічна підтримка. Тел: +38 (098) 095 53 44
Зараз у Щоденнику
None
  • [Bot]
  • [Yahoo]
Now online:
  • 4 guests
  • 2 robots
Total members: 3441
Останні коментарі