Цікаво?
Шины и диски грузовые шины украине.
Технологія | Обладнання | Сировина | Рецептури | Постачальники | Робота | Маркетинг | Довідник кондитера

Офіційний представник в Україні пропонує сировину відомих виробників: Givaudan (Швейцарія, ароматизатори), Symrise (Німеччина, ароматизатори), Pektowin (Польща, пектини), SilvaTeam (Італія, пектини), Ceamsa (Іспанія, пектини), B&V (Італія, агари), Sensient (США, харчові барвники), Dr. Suwelack (Німеччина, натуральні молочні та фруктові основи). Гнучкі ціни, безкоштовні зразки, технологічна підтримка. Тел: +38 (098) 095 53 44

Структура кондитерського ринку України за 2009 р

Рейтинг Користувача: / 2
НайгіршеНайкраще 
Маркетинг галузі - Статистика кондитерского рынка

Ринок кондитерської продукції умовно ділиться на три основних сегменти: цукристі, борошняні і шоколадні вироби. Найзначніший сегмент – цукристі кондитерські вироби (карамель, драже і цукерки). Сегмент борошняних виробів (печива, вафлі, торти і крекери) займає до 38,6 % всього обсягу продукції, а сегмент шоколадних виробів – 5,7 %. Практично всі товарні групи кондитерської промисловості розвиваються завдяки освоєнню виробниками нових рецептур і поліпшенню технологічного обладнання.

В останні роки найпомітніше розширився асортимент шоколаду плиткового (за рахунок пористого і високоякісного тонкого); шоколадних цукерок (завдяки розвитку пралінових начинок); шоколадних батончиків (особливо вафельної групи); рулетів, бісквітів (у тому числі бісквітного печива), глазурованого печива й печива з начинкою.

Упродовж багатьох років в кондитерській промисловості спостерігаються сезонні тенденції нарощування виробництва і розширення асортименту в кожній із товарних груп.

Найбільшими виробниками кондитерських виробів в Україні є компанії: Roshen, ЗАТ «АВК», ЛКФ «Світоч», ЗАТ «Крафт Фудз Україна», ЗАТ «ВО «Київ-Конті». За оцінкою спеціалістів ємність внутрішнього ринку кондитерських виробів становить близько 1 млн. т на рік [3]

Структура кондитерського ринку України за 2009 р. наведена на рисунку 1.

Рис. 1. Структура кондитерського ринку України за 2009 р.

За останні роки найбільше виробляється борошняних кондитерських виробів, друге місце займає шоколад та продукти, що містять какао-боби і третє – вироби кондитерські з цукру.

В цілому кількість підприємств, що виробляють кондитерські вироби, в даний час налічує близько 800, причому 45 % ринку належать трьом крупним компаніям – ДП «Кондитерська корпорація Roshen», ЗАТ «АВК», ЗАТ «Киев-конті», що дозволяє говорити про достатню концентрованість ринку.

 

Примечание: пожалуйста, размещайте дополнения или замечания к информации статьи в виде комментариев (форма внизу страницы). Разместить свою информацию Вы можете после регистрации лично или выслав ее в любой удобной для Вас форме.

Останнє оновлення (Понеділок, 01 серпня 2011, 13:13)

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Home Маркетинг Статистика кондитерского рынка Структура кондитерського ринку України за 2009 р
Russian (RU)Ukrainian (UA)
  • [Bot]
Now online:
  • 3 guests
  • 1 robot
Total members: 3704
Останні коментарі
Рейтинг авторов-кондитеров:
admin: 42 стат
pekar: 18 стат
roman: 4 стат
Рыбалко А.В.: 4 стат
Sparta: 2 стат
Anna: 1 стат
Katerina: 1 стат
Nadiya: 1 стат
nelli4ka: 1 стат
Александр Юркевич: 1 стат