Технологія | Обладнання | Сировина | Рецептури | Постачальники | Робота | Маркетинг | Довідник кондитера

Проблема: конденсат на глазурі

Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 
Питання-відповідь - Питання по тортам

Проблема: конденсат на глазурі

Шановні кондитери, допоможіть порадою! Заварні тістечка з начинкою на взбитих вершках вкриті кондитерською глазур'ю. Після пакування в "екрани" на протязі декількох годин на глазурі виступає волога у вигляді маленьких краплинок роси. На плівці коробки вологи не має, тільки на глазурі. Загалом виріб їсти можнаа, але товарний вигляд втрачається. Підскажіть як прибрати вологу з поверхні глазурі? Або підкажіть координати знаючого технолога.
Заранее СПАСИБО!

Сергій, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Останнє оновлення (Субота, 09 березня 2013, 22:19)

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Рейтинг авторов-кондитеров:

admin: 41 стат
pekar: 18 стат
Ira: 14 стат
roman: 4 стат
Рыбалко А.В.: 4 стат
Sparta: 2 стат
Anna: 1 стат
Katerina: 1 стат
Nadiya: 1 стат
nelli4ka: 1 стат
Головна Питання-Відповідь Питання по тортам Проблема: конденсат на глазурі
Нове в неті:
Russian (RU)Ukrainian (UA)
Зараз у Щоденнику
None
  • [Bot]
  • [Yahoo]
  • [Yandex]
Now online:
  • 3 guests
  • 3 robots
Total members: 3423
Останні коментарі