Цікаво?
Технологія | Обладнання | Сировина | Рецептури | Постачальники | Робота | Маркетинг | Довідник кондитера

Офіційний представник в Україні пропонує сировину відомих виробників: Givaudan (Швейцарія, ароматизатори), Symrise (Німеччина, ароматизатори), Pektowin (Польща, пектини), SilvaTeam (Італія, пектини), Ceamsa (Іспанія, пектини), B&V (Італія, агари), Sensient (США, харчові барвники), Dr. Suwelack (Німеччина, натуральні молочні та фруктові основи). Гнучкі ціни, безкоштовні зразки, технологічна підтримка. Тел: +38 (098) 095 53 44

Проблема: конденсат на глазурі

Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 
Питання-відповідь - Питання по тортам

Проблема: конденсат на глазурі

Шановні кондитери, допоможіть порадою! Заварні тістечка з начинкою на взбитих вершках вкриті кондитерською глазур'ю. Після пакування в "екрани" на протязі декількох годин на глазурі виступає волога у вигляді маленьких краплинок роси. На плівці коробки вологи не має, тільки на глазурі. Загалом виріб їсти можнаа, але товарний вигляд втрачається. Підскажіть як прибрати вологу з поверхні глазурі? Або підкажіть координати знаючого технолога.
Заранее СПАСИБО!

Сергій, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Останнє оновлення (Субота, 09 березня 2013, 22:19)

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Home Питання-Відповідь Питання по тортам Проблема: конденсат на глазурі
Russian (RU)Ukrainian (UA)
  • [Bot]
Now online:
  • 1 guest
  • 1 robot
Total members: 3704
Останні коментарі
Рейтинг авторов-кондитеров:
admin: 42 стат
pekar: 18 стат
roman: 4 стат
Рыбалко А.В.: 4 стат
Sparta: 2 стат
1Deniml: 1 стат
Anna: 1 стат
Katerina: 1 стат
Nadiya: 1 стат
nelli4ka: 1 стат