Технологія | Обладнання | Сировина | Рецептури | Постачальники | Робота | Маркетинг | Довідник кондитера

Питання: посивіння шоколаду при виробництві драже

Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 
Питання-відповідь - Драже

Доброго дня!

У мене таке питання: як правильно провести проміжну накатку драже жиром або воском, щоб шоколад згодом не посивів?

Автор: nelli4ka.
Примітка: будь-ласка, залишайте свої відповіді та поради у вигляді коментарів (див. форму внизу).

 

Прочитати статтю Посивіння шоколаду на драже можна також у новій версії Щоденника кондитера.

Останнє оновлення (Вівторок, 24 травня 2011, 08:14)

 

Коментарі  

 
0 #1 Таня 22.12.2010 15:51
Вибачте за прямолінійність ,- РІВНОМІРНО. Тобто, бар'єрна речовина повинна утворити рівномірний шар. Як саме - залежить від Вашого обладнання (розпилювача, розміру та швидкості обертання барабану, його загрузки). Як правило, бар'єрну речовину (досить широко використовуєтьс я Капол різних марок), розпилюють невеликими порціями, дають трохи розкататися по поверхні та розпилюють знову. Перевіряють візуально, але для цього потрібно трохи практики.
Сивіють, як правило, тільки горіхи в натуральному шоколаді внаслідок міграції жирів. Якщо сивіють інші драже в шоколаді - це грубе порушення процесу накатки або зберігання готового продукту.
Цитувати
 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Рейтинг авторов-кондитеров:

admin: 41 стат
pekar: 18 стат
Ira: 14 стат
roman: 4 стат
Рыбалко А.В.: 4 стат
Sparta: 2 стат
Anna: 1 стат
Katerina: 1 стат
Nadiya: 1 стат
nelli4ka: 1 стат
Головна Питання-Відповідь Драже Питання: посивіння шоколаду при виробництві драже

Подібні публікації:

Нове в неті:
Russian (RU)Ukrainian (UA)
Зараз у Щоденнику
None
  • [Bot]
  • [Google AdSense]
Now online:
  • 3 guests
  • 2 robots
Total members: 3438
Останні коментарі