Обратите внимание на наш новый проект - сайт о промышленных рецептурах http://receptura.net.ua/

Корисно:
Корисно:
Технологія | Обладнання | Сировина | Рецептури | Постачальники | Робота | Маркетинг | Довідник кондитера

Офіційний представник в Україні пропонує сировину відомих виробників: Givaudan (Швейцарія, ароматизатори), Symrise (Німеччина, ароматизатори), Pektowin (Польща, пектини), SilvaTeam (Італія, пектини), Ceamsa (Іспанія, пектини), B&V (Італія, агари), Sensient (США, харчові барвники), Dr. Suwelack (Німеччина, натуральні молочні та фруктові основи). Гнучкі ціни, безкоштовні зразки, технологічна підтримка. Тел: +38 (098) 095 53 44

Що шукають найчастіше:

промислові рецептури,

ДСТУтехнологія,

довідник кондитера

Питання: посивіння шоколаду при виробництві драже

Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 
Питання-відповідь - Драже

Доброго дня!

У мене таке питання: як правильно провести проміжну накатку драже жиром або воском, щоб шоколад згодом не посивів?

Автор: nelli4ka.
Примітка: будь-ласка, залишайте свої відповіді та поради у вигляді коментарів (див. форму внизу).

 

Прочитати статтю Посивіння шоколаду на драже можна також у новій версії Щоденника кондитера.

Останнє оновлення (Вівторок, 24 травня 2011, 08:14)

 
Home Питання-Відповідь Драже Питання: посивіння шоколаду при виробництві драже

Подібні публікації:

Russian (RU)Ukrainian (UA)
  • [Bot]
  • [Yandex]
Now online:
  • 1 guest
  • 2 robots
Total members: 3704
Рейтинг авторов-кондитеров:
admin: 41 стат
pekar: 18 стат
roman: 4 стат
Рыбалко А.В.: 4 стат
Sparta: 2 стат
1Deniml: 1 стат
Anna: 1 стат
Katerina: 1 стат
Nadiya: 1 стат
nelli4ka: 1 стат