Цікаво?
Аккорды - аккорды фото.
Технологія | Обладнання | Сировина | Рецептури | Постачальники | Робота | Маркетинг | Довідник кондитера

Офіційний представник в Україні пропонує сировину відомих виробників: Givaudan (Швейцарія, ароматизатори), Symrise (Німеччина, ароматизатори), Pektowin (Польща, пектини), SilvaTeam (Італія, пектини), Ceamsa (Іспанія, пектини), B&V (Італія, агари), Sensient (США, харчові барвники), Dr. Suwelack (Німеччина, натуральні молочні та фруктові основи). Гнучкі ціни, безкоштовні зразки, технологічна підтримка. Тел: +38 (098) 095 53 44

Питання: проблема тверда цукрова накатка на драже

Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 
Питання-відповідь - Драже

Шановні колеги!

Яким чином пом'якшити цукрову накатку на драже? За тиждень драже стає значно твердішим, а за місяць... Порадьте що можна зробити,

Дякую

 

Автор: Ольга.

Примітка: будь-ласка, залишайте свої відповіді та поради у вигляді коментарів (див. форму внизу).

Останнє оновлення (Вівторок, 24 травня 2011, 08:13)

 

Коментарі  

 
0 #1 pekar 14.03.2011 15:59
Оля,
наскільки я пам'ятаю, по технології накатка в драже повинна тільки частково тверднути після накатки. Для цього підбирають певне співвідношення між цукром та патокою в поливочному сиропі (кристалізуєтьс я, тобто твердіє в готовому драже тільки цукор - сахароза). У Вашому випадку вартує спробувати збільшити долю патоки у поливочному сиропі(в технології Маршалкіна рекомендують 78-80% СР в поливочному сиропі та співвідношення СР патоки до СР цукру 0,78).
Успіхів Вам!
Цитувати
 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Home Питання-Відповідь Драже Питання: проблема тверда цукрова накатка на драже

Подібні публікації:

Russian (RU)Ukrainian (UA)
  • [Bot]
  • [Yandex]
Now online:
  • 6 guests
  • 2 robots
Total members: 3704
Останні коментарі
Рейтинг авторов-кондитеров:
admin: 42 стат
pekar: 18 стат
roman: 4 стат
Рыбалко А.В.: 4 стат
Sparta: 2 стат
Anna: 1 стат
Katerina: 1 стат
Nadiya: 1 стат
nelli4ka: 1 стат
Александр Юркевич: 1 стат