Технологія | Обладнання | Сировина | Рецептури | Постачальники | Робота | Маркетинг | Довідник кондитера

Офіційний представник в Україні пропонує сировину відомих виробників: Givaudan (ароматизатори), Symrise (ароматизатори), Pektowin (пектини), B&V (агари), Sensient (харчові барвники), Dr. Suwelack (натуральні молочні та фруктові основи). Гнучкі ціни, безкоштовні зразки, технологічна підтримка. Тел: +38 (098) 095 53 44

Рецептура крекер "Ніжний"

Рейтинг Користувача: / 2
НайгіршеНайкраще 
Рецептури (рецепти) кондитерських виробів - Рецептури крекерів

Крекер "Ніжний" (ГОСТівська рецептура).

Рецептура крекеру "Ніжний" (в кг):

борошно 1г - 458,0 кг

маргарин - 72,0

цукор-пісок - 33,0

соняшникова олія (для розпилення після випічки) - 40,0

інвертний сироп 70% - 17,6

солодовий екстракт 75% - 8,8

сіль кухонна (в тісто) - 4,0

сіль кухонна (на посипку) - 1,52

вуглеамонійна сіль - 9,0

сода харчова - 1,8

піросульфіт (метабісульфіт) натрію - 0,08

 

Рекомендації до рецептури:

- крекер "Ніжний" як і всі крекери на розрихлювачах готується швидко (заміс готують в одну або декілька стадій, тривалість 15-30 хв), проте після замісу тісто повинно вилежатися 30-60 хв для зменщення механічних напружень в клейковині (інакше крекер будет твердоватий).

Джерела інформації:

Р1. "Рецептури на печиво та галети", 292 с.

Останнє оновлення (Субота, 02 лютого 2013, 14:45)

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Home Рецептури Рецептури крекерів Рецептура крекер "Ніжний"

Подібні публікації:

Нове в неті:
Russian (RU)Ukrainian (UA)
  • [Bot]
  • [Google AdSense]
  • [Yandex]
Now online:
  • 4 guests
  • 3 robots
Total members: 3714
Останні коментарі
Рейтинг авторов-кондитеров:
admin: 42 стат
pekar: 18 стат
Ira: 14 стат
roman: 4 стат
Рыбалко А.В.: 4 стат
Sparta: 2 стат
Anna: 1 стат
Katerina: 1 стат
Nadiya: 1 стат
nelli4ka: 1 стат