Обратите внимание на наш новый проект - сайт о промышленных рецептурах http://receptura.net.ua/

Корисно:
Технологія | Обладнання | Сировина | Рецептури | Постачальники | Робота | Маркетинг | Довідник кондитера

Офіційний представник в Україні пропонує сировину відомих виробників: Givaudan (Швейцарія, ароматизатори), Symrise (Німеччина, ароматизатори), Pektowin (Польща, пектини), SilvaTeam (Італія, пектини), Ceamsa (Іспанія, пектини), B&V (Італія, агари), Sensient (США, харчові барвники), Dr. Suwelack (Німеччина, натуральні молочні та фруктові основи). Гнучкі ціни, безкоштовні зразки, технологічна підтримка. Тел: +38 (098) 095 53 44

Рецептура крекеру ТУК

Рейтинг Користувача: / 10
НайгіршеНайкраще 
Рецептури (рецепти) кондитерських виробів - Рецептури крекерів

Крекер "ТУК" відноситься до групи  так званих "пікантних крекерів" (англ. savoury crackers), котрі характеризуються вираженим смаком та добре піднятою структурою.

Рецептура крекеру "ТУК" (в кг):

борошно 1г - 100,0 кг

інвертний сироп 70% - 1,04

солодовий екстракт 80% - 2,08

жир - 13,54

вуглеамонійна сіль - 2,6

сода харчова - 0,44

щавелева кислота - 0,05

сіль кухонна - 1,23

протеолітичний фермент - 0,18

глутамат натрію (MSG) - 0,42

вода на заміс (приблизно) - 25л


Примітки:

- щавелева кислота насамперед виконує функцію буферного розчину для підтримання рН середовища, необхідного для ефективної роботи ферментного препарату (теоретично можна замінити лимонною кислотою);

- дозування ферментного препарату у великій мірі залежить від його активності, умов його введення в заміс та умов технологічного процесу; виходячи з практичних спостережень фермент краще вводити після подачі борошна та до початку замесу для запобігання його передчасної інактивації.

Джерела інформаціі: сайт http://receptura.net.ua/, промислові рецептури, рецептура крекера "ТУК".

Останнє оновлення (Середа, 10 травня 2017, 12:28)

 
Home Рецептури Рецептури крекерів Рецептура крекеру ТУК

Подібні публікації:

Russian (RU)Ukrainian (UA)
  • [Bot]
  • [Mail.Ru]
  • [Google AdSense]
  • [Google]
Now online:
  • 1 guest
  • 4 robots
Total members: 3704
Рейтинг авторов-кондитеров:
admin: 41 стат
pekar: 18 стат
roman: 4 стат
Рыбалко А.В.: 4 стат
Sparta: 2 стат
1Deniml: 1 стат
Anna: 1 стат
Katerina: 1 стат
Nadiya: 1 стат
nelli4ka: 1 стат