Цікаво?
Технологія | Обладнання | Сировина | Рецептури | Постачальники | Робота | Маркетинг | Довідник кондитера

Офіційний представник в Україні пропонує сировину відомих виробників: Givaudan (ароматизатори), Symrise (ароматизатори), Pektowin (пектини), B&V (агари), Sensient (харчові барвники), Dr. Suwelack (натуральні молочні та фруктові основи). Гнучкі ціни, безкоштовні зразки, технологічна підтримка. Тел: +38 (098) 095 53 44

Рецептура печива "До чаю"

Рейтинг Користувача: / 1
НайгіршеНайкраще 
Рецептури (рецепти) кондитерських виробів - Рецептури печива

Печиво "До чаю" (ГОСТівськая рецептура)

Цукрове печиво з борошна вищого ґатунку з додаванням цільного свіжого молока (не лякайтеся, читайте внизу примітку щодо заміни на сухе молоко). Печиво має прямокутну або квадратну форму. Випускається ваговим та фасованим. В 1 кг міститься не менше 70 шт.

Вологість печива: 4,5 ± 1,5%

Рецептура, кг:

Борошно пшеничне в/ґ - 100 кг

Крохмал кукурудзяний - 7,4

Цукрова пудра - 33,0

Інвертний сироп - 4,5

Маргарин - 20,0

Молоко цільне свіже - 4,7

Меланж - 7,48

Сіль кухонна - 0,74

Сода харчова - 0,74

Сіль вуглеамонійна - 0,13

Ароматизатор - 0,05

Енергетична цінність продукту (калорійність): 424 ккал

Харчова (поживна) цінність продукту:

білків - 7,3г; жирів - 11,9г; вуглеводів - 71,4г

Коментарі до рецептури:

- молоко цільне рідко тепер використовується на виробництві, тому його можна замінити сухим цільним молоком (зробити перерахунок по СР, детальніше дивіться у таблиці замінності сировини в розділі довідник кондитера);

- дозування ароматизатору може відрізнятися в широких межах залежно від його якості, температури в печі, часу випічки, вологості готового продукту.

Залишити свої коментарі чи зауваження до даної рецептури Ви можете у відповідній формі внизу.

Останнє оновлення (Субота, 02 лютого 2013, 14:44)

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Home Рецептури Рецептури печива Рецептура печива "До чаю"

Подібні публікації:

Russian (RU)Ukrainian (UA)
  • [Bot]
  • [Yandex]
  • [Google AdSense]
  • [Aport]
Now online:
  • 2 guests
  • 4 robots
Total members: 3714
Останні коментарі
Рейтинг авторов-кондитеров:
admin: 42 стат
pekar: 18 стат
Ira: 14 стат
roman: 4 стат
Рыбалко А.В.: 4 стат
Sparta: 2 стат
Anna: 1 стат
Katerina: 1 стат
Nadiya: 1 стат
nelli4ka: 1 стат