Технологія | Обладнання | Сировина | Рецептури | Постачальники | Робота | Маркетинг | Довідник кондитера

До уваги працівників кондитерської галузі та інших зацікавлених осіб

Мета створення сайту - зібрати потрібну теоретичну і, що саме головне, практичну інформацію про кондитерську промисловість. На даному етапі я, admin та невелика команда авторів (вже з'явилися перші фанати "Щоденника", що мене дуже тішить :) створюємо основні розділи сайту та наповнюємо їх початковою інформацією. Наша мета полягає саме у зібранні найбільш потрібних даних та формуванні колегіальної думки з того чи іншого практичного питання, відповідь на яке важко відшукати в літературі.

Тому я запрошую всіх бажаючих реєструватися та створювати цікаві теми чи редагувати вже наявні статті  виходячи з власного досвіду та знань. Будь-ласка, розміщайте максимум конкретних даных та мінімум суб'єктивних думок і власних емоцій... Крім інформаційних матеріалів дозволяється разміщати статті рекламного характеру, інформацію про пошук/пропозицію роботи в кондитерскій галузі (для цього створено відповідні розділи).

Як на мою думку, найпривабливішими можливостями нашого сайту є:

- публікація приватних оголошень серед вузького кола спеціалістів (в том числе с предпросмотром на главной странице, но только в соответствующем разделе сайта);

- публікація та підтримка рекламних статей-візиток про товари та послуги, розміщення посилань на Вашу візитку всюди де згадується потрібний Вам товар чи послуга.

- задати питання фахівцям по проблемі, яку Ви наразі не можете вирішити і т.д.

Я щиро надіюся, що в найближчим часом (нажаль наповнення сайту інформацією йде досить повільно, у кожного з нас своя робота, сім'я і час від часу навіть захоплення :))))).... наш Щоденник зможе стати Вам помічником, корисною базою інформації для всіх працівників кондитерки та суміжних галузей харчової промисловості. Якщо у Вас є цікава інформація про кондитерську галузь, не соромтесь, розміщайте її самі або надсилайте мені.

Користування всіма ресурсами сайту безкоштовне, щоденник існує тільки за рахунок ентузіазму учасників та реклами на своїх сторінках, тому пам'ятайте, вивчаючи рекламу на сторінках нашого сайту, Ви допомагаєте нашому і, надіюсь, тепер вже і Вашому сайту.

З повагою,

Автор (він же admin)

Останнє оновлення (Четвер, 12 травня 2011, 21:33)

 

Рейтинг авторов-кондитеров:

admin: 41 стат
pekar: 18 стат
Ira: 14 стат
roman: 4 стат
Рыбалко А.В.: 4 стат
Sparta: 2 стат
Anna: 1 стат
Katerina: 1 стат
Nadiya: 1 стат
nelli4ka: 1 стат
Головна Новини Нове у щоденнику До уваги працівників кондитерської галузі та інших зацікавлених осіб

Подібні публікації:

Нове в неті:
Russian (RU)Ukrainian (UA)
Офіційний представник пропонує сировину відомих виробників: Givaudan (ароматизатори), Symrise (ароматизатори), Pektowin (пектини), B&V (агари, харчові стабілізатори), Sensient (харчові барвники), Dr. Suwelack (натуральні молочні та фруктові основи). Гнучкі ціни, безкоштовні зразки, технологічна підтримка. Тел: +38 (098) 095 53 44
Зараз у Щоденнику
None
  • [Bot]
  • [Yahoo]
  • [Yandex]
Now online:
  • 2 guests
  • 3 robots
Total members: 3423
Останні коментарі