Цікаво?
Технологія | Обладнання | Сировина | Рецептури | Постачальники | Робота | Маркетинг | Довідник кондитера

Офіційний представник в Україні пропонує сировину відомих виробників: Givaudan (Швейцарія, ароматизатори), Symrise (Німеччина, ароматизатори), Pektowin (Польща, пектини), SilvaTeam (Італія, пектини), Ceamsa (Іспанія, пектини), B&V (Італія, агари), Sensient (США, харчові барвники), Dr. Suwelack (Німеччина, натуральні молочні та фруктові основи). Гнучкі ціни, безкоштовні зразки, технологічна підтримка. Тел: +38 (098) 095 53 44

Е211 бензоат натрію

Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 
Сировина та матеріали - Харчові добавки

Харчова добавка Е211, бензоат натрію

Хімічна формула: C7H5NaO2

Повна назва харчової добавки: бензоат натрію, натрієва сіль бензойної кислоти.

Органо-лептичні показники: білий порошок без запаху (можливий незначний запах бензальдегіду).

Умовне позначення по класифікатору JECFA (Міжнародної сільськогосподарської організації) та Кодекс Аліментаріус: Е211

Застосування на виробництві:

Технологічна дія: консервант (сповільнює окислення, прогіркання та інші процеси, що сприяють старінню харчового продукту).

Використання у виробництві харчових продуктів:

- повидло, плодово-ягідне пюре, сухофрукти - до 826 мг/кг;

- маргарин та соуси - 1180-2360 мг/кг;

- безалкогольні напої - до 1180 мг/л;

- слабоалкогольні напої (спирту < 15% об.), вина та алкогольні напої на основі вина - до 1180 мг/л;

- консервовані морепродукти (рибна ікра, риба...) - 1180-2360 мг/кг або мг/л;

Коеф. перерахунку до бензойної кислоти 1,18

Фізико-хімічні показники:

Температура плавлення: 300 °C. Молекулярна маса: 144,10. Густина: 1441 кг/м.куб. Розчинність у воді: до 63г / 100 мл.

Охрана труда и безопасность:

Код по международной системе безопасности: S24/25, - не допускать контактов бензоата натрия с кожей и глазами. Действие на организм человека: стимулирует развитие аллергических реакций, может вызывать образование злокачественных опухолей.

Класификация

ГОСТ - отсутствует; CAS - 532-32-1; EINECS - 208-534-8; RTECS - отсутствует; Код ОКП - отсутствует; Код ТНВЭД - 2916310000; Код ГНГ - 29163100; Код ЕТСНГ - 72400.

 

Примечание: пожалуйста, размещайте дополнения или замечания к информации статьи в виде комментариев (форма внизу страницы). Разместить свою информацию Вы можете после регистрации лично или выслав ее в любой удобной для Вас форме.

- безалкогольные напитки - до 1180 мг/л;

- слабоалкогольные напитки (спирта < 15% об.), вин и алкогольных напитков на основе вина - до 1180 мг/л;

- консервированные морепродукты (рыбная икра, рыба...) - 1180-2360 мг/кг або мг/л;

Коэф. пересчета к бензойной кислоте 1,18

Физико-химические показатели:

Температура плавления: 300 °C. Молекулярная масса: 144,10. Плотность: 1441 кг/м.куб. Растворимость в воде: до 63г / 100 мл.

Охрана труда и безопасность:

Код по международной системе безопасности: S24/25, - не допускать контактов бензоата натрия с кожей и глазами. Действие на организм человека: стимулирует развитие аллергических реакций, может вызывать образование злокачественных опухолей.

Класификация

ГОСТ - отсутствует; CAS - 532-32-1; EINECS - 208-534-8; RTECS - отсутствует; Код ОКП - отсутствует; Код ТНВЭД - 2916310000; Код ГНГ - 29163100; Код ЕТСНГ - 72400.

 

Примечание: пожалуйста, размещайте дополнения или замечания к информации статьи в виде комментариев (форма внизу страницы). Разместить свою информацию Вы можете после регистрации лично или выслав ее в любой удобной для Вас форме.

Останнє оновлення (Середа, 05 липня 2017, 14:27)

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Home Сировина Харчові добавки Е211 бензоат натрію
Russian (RU)Ukrainian (UA)
  • [Bot]
  • [Yandex]
Now online:
  • 3 guests
  • 2 robots
Total members: 3704
Останні коментарі
Рейтинг авторов-кондитеров:
admin: 42 стат
pekar: 18 стат
roman: 4 стат
Рыбалко А.В.: 4 стат
Sparta: 2 стат
Anna: 1 стат
Katerina: 1 стат
Nadiya: 1 стат
nelli4ka: 1 стат
Александр Юркевич: 1 стат