Технологія | Обладнання | Сировина | Рецептури | Постачальники | Робота | Маркетинг | Довідник кондитера

Шановні відвідувачі!

Даний проект існує тільки за рахунок реклами, що розміщена на його сторінках. Звернувши увагу на рекламу, а також розміщуючи посилання на наш сайт у соціальних мережах та форумах, Ви реально підтримаєте наш проект та забезпечите його роботу на майбутнє. Надіїмся на Ваше розуміння та підтримку!

Детальний опис сировини та матеріалів для кондитерського виробництва

Фільтрувати за назвою     Показати # 
# Заголовок Статті Автор Перегляди
1 Цибуля ріпчаста сушена pekar 4266
2 Яєчний порошок pekar 4373
3 Борошно пшеничне вищого гатунку pekar 4262
4 Молоко сухе знежирене pekar 3846
5 Шоколад Ira 3740
 
Головна Сировина Опис сировини та матеріалів
Нове в неті:
Russian (RU)Ukrainian (UA)
  • [Bot]
  • [Yahoo]
Now online:
  • 1 guest
  • 2 robots
Total members: 3714
Останні коментарі
Рейтинг авторов-кондитеров:
admin: 42 стат
pekar: 18 стат
Ira: 14 стат
roman: 4 стат
Рыбалко А.В.: 4 стат
Sparta: 2 стат
Anna: 1 стат
Katerina: 1 стат
Nadiya: 1 стат
nelli4ka: 1 стат