Технологія | Обладнання | Сировина | Рецептури | Постачальники | Робота | Маркетинг | Довідник кондитера

Яєчний порошок

Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 
Сировина та матеріали - Опис сировини та матеріалів

Споживчі та технологічні властивості яєчного порошку:

Вигляд: однорідний дрібнодисперсний порошок без крупинок та вкраплень.

Колір: однорідний від світло-жовтого до темно-жовтого.

Запах: яєчний, властивий яєчному порошку (без сторонніх запахів).

Харчова цінність для 100г продукту (згідно нормативного документу): білків - 46,0г; жирів - 37,3г; вуглеводів 4,5г.

Енергетичная цінність для 100г продукту (згідно нормативного документу): 537,4 ккал.

Термін та умови зберігання яєчного порошку: при температурі +2 С та нижче - до 2 років, від +2 до +20 С - до 6 міс. при відносній вологості повітря не більше 75% (згідно нормативного документу).

Нормативний документ: ГОСТ 30363-96

Логістика:

Країни-виробники: Україна, Росія та багато інших країн.

Споживча тара (нетто): мішки 20 кг

Постачальники яєчного порошку:

Україна: ТОВ "Овостар"

 

Автор: pekar .

Примітка: будь-ласка, залишайте свої доповнення чи зауваження у вигляді коментарів (див. форму внизу).

Останнє оновлення (Субота, 19 березня 2011, 23:11)

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Рейтинг авторов-кондитеров:

admin: 41 стат
pekar: 18 стат
Ira: 14 стат
roman: 4 стат
Рыбалко А.В.: 4 стат
Sparta: 2 стат
Anna: 1 стат
Katerina: 1 стат
Nadiya: 1 стат
nelli4ka: 1 стат
Головна Сировина Опис сировини та матеріалів Яєчний порошок

Подібні публікації:

Нове в неті:
Russian (RU)Ukrainian (UA)
Офіційний представник пропонує сировину відомих виробників: Givaudan (ароматизатори), Symrise (ароматизатори), Pektowin (пектини), B&V (агари, харчові стабілізатори), Sensient (харчові барвники), Dr. Suwelack (натуральні молочні та фруктові основи). Гнучкі ціни, безкоштовні зразки, технологічна підтримка. Тел: +38 (098) 095 53 44
Зараз у Щоденнику
None
  • [Bot]
  • [Google]
Now online:
  • 5 guests
  • 2 robots
Total members: 3438
Останні коментарі