Технологія | Обладнання | Сировина | Рецептури | Постачальники | Робота | Маркетинг | Довідник кондитера

Борошно пшеничне вищого гатунку

Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 
Сировина та матеріали - Опис сировини та матеріалів

Споживчі та технологічні властивості пшеничного борошна вищого гатунку:

Вигляд: однорідний дрібнодисперсний порошок

Колір: від білого до світло-коричневого (в залежності від регіону культивації, року врожаю і т.д).

Запах: невиражений, властивий пшеничному борошну.

Харчова цінність 100г пшеничного борошна (згідно нормативного документа): білків 10,3; жирів 1,1; вуглеводів 70,0г.

Енергетична цінність 100г пшеничного борошна (згідно нормативного документа): 334 ккал.

Строк придатності: 12 міс. (згідно нормативного документа).

Умови зберігання: відносна вологість повітря до 70%, температура не більше +10 С.

Нормативний документ: ГСТУ 46.004-99

Логістика:

Країни-виробники: Україна, Росія та ін.

Споживча тара (нетто): мішки 50 кг

Постачальники пшеничного борошна:

ЗАТ "Рівне-борошно"

 

Примітка: доповнити або виправити інформацію може кожен зареєстрований користувач. Для цього тиснем іконку з олівцем безпосередньо під назвою у відповідній статті.

Останнє оновлення (Вівторок, 01 лютого 2011, 12:26)

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Рейтинг авторов-кондитеров:

admin: 41 стат
pekar: 18 стат
Ira: 14 стат
roman: 4 стат
Рыбалко А.В.: 4 стат
Sparta: 2 стат
Anna: 1 стат
Katerina: 1 стат
Nadiya: 1 стат
nelli4ka: 1 стат
Головна Сировина Опис сировини та матеріалів Борошно пшеничне вищого гатунку

Подібні публікації:

Нове в неті:
Russian (RU)Ukrainian (UA)
Офіційний представник пропонує сировину відомих виробників: Givaudan (ароматизатори), Symrise (ароматизатори), Pektowin (пектини), B&V (агари, харчові стабілізатори), Sensient (харчові барвники), Dr. Suwelack (натуральні молочні та фруктові основи). Гнучкі ціни, безкоштовні зразки, технологічна підтримка. Тел: +38 (098) 095 53 44
Зараз у Щоденнику
None
  • [Bot]
  • [Yahoo]
Now online:
  • 3 guests
  • 2 robots
Total members: 3441
Останні коментарі