Технологія | Обладнання | Сировина | Рецептури | Постачальники | Робота | Маркетинг | Довідник кондитера
  • Без класифікації   ( 0 Статті )

    Технологія виробництва кондитерських виробів, що не ввійшла до жодної наявної категорії

  • Затяжне печиво   ( 1 Стаття )

    Затяжне печиво

  • Крекер, галети   ( 1 Стаття )

    Технологія виробництва крекерів та галет

  • Цукрове печиво   ( 1 Стаття )

    Технологія виготовлення цукрового печива

  • Торти   ( 0 Статті )

    Технологія виробництва тортів

  • Шоколад   ( 14 Статті )

    Технологія виробництва шоколадних та глазурованих виробів

Рейтинг авторов-кондитеров:

admin: 41 стат
pekar: 18 стат
Ira: 14 стат
roman: 4 стат
Рыбалко А.В.: 4 стат
Sparta: 2 стат
Anna: 1 стат
Katerina: 1 стат
Nadiya: 1 стат
nelli4ka: 1 стат
Головна Технологія
Нове в неті:
Russian (RU)Ukrainian (UA)
Офіційний представник пропонує сировину відомих виробників: Givaudan (ароматизатори), Symrise (ароматизатори), Pektowin (пектини), B&V (агари, харчові стабілізатори), Sensient (харчові барвники), Dr. Suwelack (натуральні молочні та фруктові основи). Гнучкі ціни, безкоштовні зразки, технологічна підтримка. Тел: +38 (098) 095 53 44
Зараз у Щоденнику
None
  • [Bot]
  • [Google AdSense]
  • [Google]
Now online:
  • 4 guests
  • 3 robots
Total members: 3438
Останні коментарі