Технологія | Обладнання | Сировина | Рецептури | Постачальники | Робота | Маркетинг | Довідник кондитера

Офіційний представник в Українї пропонує сировину відомих виробників: Givaudan (ароматизатори), Symrise (ароматизатори), Pektowin (пектини), B&V (агари), Sensient (харчові барвники), Dr. Suwelack (натуральні молочні та фруктові основи). Гнучкі ціни, безкоштовні зразки, технологічна підтримка. Тел: +38 (098) 095 53 44

Технологія виробництва шоколадних та глазурованих виробів

Фільтрувати за назвою     Показати # 
# Заголовок Статті Автор Перегляди
1 Технология витримки шоколадної маси в камерах Ira 3660
2 Технологія дроблення какао-бобів и відділення шкаралупи Ira 3598
3 Технологія обробки шоколадной массы на валковых мельницах Ira 3506
4 Технологія обробки шоколадних мас Ira 4113
5 Технологія очистки и сортування какао бобів Ira 2880
6 Технологія підготовки какао-бобов Ira 3105
7 Технологія пригоготування шоколадних масс Ira 4151
8 Технологія приготування какао тертого Ira 5453
9 Технологія виготовлення шоколаду Ira 5070
10 Технологія розводки шоколадної маси Ira 3968
11 Технологія змішування компонентів шоколадной масси Ira 4020
12 Технологія термичної обробки какао-бобів Ira 3854
13 Технологія формування шоколаду Ira 844
14 Технологія шоколаду admin 12670
 

Рейтинг авторов-кондитеров:

admin: 41 стат
pekar: 18 стат
Ira: 14 стат
roman: 4 стат
Рыбалко А.В.: 4 стат
Sparta: 2 стат
Anna: 1 стат
Katerina: 1 стат
Nadiya: 1 стат
nelli4ka: 1 стат
Головна Технологія Шоколад
Нове в неті:
Russian (RU)Ukrainian (UA)
Зараз у Щоденнику
None
  • [Bot]
  • [Google]
  • [Yandex]
Now online:
  • 13 guests
  • 3 robots
Total members: 3569
Останні коментарі