Технологія | Обладнання | Сировина | Рецептури | Постачальники | Робота | Маркетинг | Довідник кондитера

Що шукають найчастіше:

промислові рецептури,

ДСТУтехнологія,

довідник кондитера

Шоколад

Технологія виробництва шоколадних та глазурованих виробів

Фільтрувати за назвою     Показати # 
# Заголовок Статті Автор Перегляди
1 Технологія підготовки какао-бобов Ira 4903
2 Технологія формування шоколаду Ira 7483
3 Технологія обробки шоколадних мас Ira 5765
4 Технологія розводки шоколадної маси Ira 6352
5 Технология витримки шоколадної маси в камерах Ira 5851
6 Технологія обробки шоколадной массы на валковых мельницах Ira 5755
7 Технологія змішування компонентів шоколадной масси Ira 6036
8 Технологія пригоготування шоколадних масс Ira 6468
9 Технологія приготування какао тертого Ira 8175
10 Технологія дроблення какао-бобів и відділення шкаралупи Ira 5989
11 Технологія термичної обробки какао-бобів Ira 5807
12 Технологія очистки и сортування какао бобів Ira 4770
13 Технологія виготовлення шоколаду Ira 9951
14 Технологія шоколаду admin 16142
 
Home Технология Шоколад
Russian (RU)Ukrainian (UA)
  • [Bot]
  • [Google]
  • [Yandex]
Now online:
  • 1 guest
  • 3 robots
Total members: 3704
Рейтинг авторов-кондитеров:
admin: 41 стат
pekar: 18 стат
roman: 4 стат
Рыбалко А.В.: 4 стат
Sparta: 2 стат
1Deniml: 1 стат
Anna: 1 стат
Katerina: 1 стат
Nadiya: 1 стат
nelli4ka: 1 стат