Технологія | Обладнання | Сировина | Рецептури | Постачальники | Робота | Маркетинг | Довідник кондитера

Технологія виробництва шоколадних та глазурованих виробів

Фільтрувати за назвою     Показати # 
# Заголовок Статті Автор Перегляди
1 Технология витримки шоколадної маси в камерах Ira 3440
2 Технологія дроблення какао-бобів и відділення шкаралупи Ira 3438
3 Технологія обробки шоколадной массы на валковых мельницах Ira 3290
4 Технологія обробки шоколадних мас Ira 3932
5 Технологія очистки и сортування какао бобів Ira 2703
6 Технологія підготовки какао-бобов Ira 2926
7 Технологія пригоготування шоколадних масс Ira 3947
8 Технологія приготування какао тертого Ira 5228
9 Технологія виготовлення шоколаду Ira 4729
10 Технологія розводки шоколадної маси Ira 3756
11 Технологія змішування компонентів шоколадной масси Ira 3766
12 Технологія термичної обробки какао-бобів Ira 3676
13 Технологія формування шоколаду Ira 82
14 Технологія шоколаду admin 12401
 

Рейтинг авторов-кондитеров:

admin: 41 стат
pekar: 18 стат
Ira: 14 стат
roman: 4 стат
Рыбалко А.В.: 4 стат
Sparta: 2 стат
Anna: 1 стат
Katerina: 1 стат
Nadiya: 1 стат
nelli4ka: 1 стат
Головна Технологія Шоколад
Нове в неті:
Russian (RU)Ukrainian (UA)
Офіційний представник пропонує сировину відомих виробників: Givaudan (ароматизатори), Symrise (ароматизатори), Pektowin (пектини), B&V (агари, харчові стабілізатори), Sensient (харчові барвники), Dr. Suwelack (натуральні молочні та фруктові основи). Гнучкі ціни, безкоштовні зразки, технологічна підтримка. Тел: +38 (098) 095 53 44
Зараз у Щоденнику
None
  • [Bot]
  • [Yahoo]
  • [Yandex]
Now online:
  • 2 guests
  • 3 robots
Total members: 3423
Останні коментарі