Технологія | Обладнання | Сировина | Рецептури | Постачальники | Робота | Маркетинг | Довідник кондитера

Шановні відвідувачі!

Даний проект існує тільки за рахунок реклами, що розміщена на його сторінках. Звернувши увагу на рекламу, а також розміщуючи посилання на наш сайт у соціальних мережах та форумах, Ви реально підтримаєте наш проект та забезпечите його роботу на майбутнє. Надіїмся на Ваше розуміння та підтримку!

Технологія виробництва шоколадних та глазурованих виробів

Фільтрувати за назвою     Показати # 
# Заголовок Статті Автор Перегляди
1 Технология витримки шоколадної маси в камерах Ira 3943
2 Технологія дроблення какао-бобів и відділення шкаралупи Ira 3813
3 Технологія обробки шоколадной массы на валковых мельницах Ira 3757
4 Технологія обробки шоколадних мас Ira 4311
5 Технологія очистки и сортування какао бобів Ira 3102
6 Технологія підготовки какао-бобов Ira 3316
7 Технологія пригоготування шоколадних масс Ira 4444
8 Технологія приготування какао тертого Ira 5756
9 Технологія виготовлення шоколаду Ira 5621
10 Технологія розводки шоколадної маси Ira 4274
11 Технологія змішування компонентів шоколадной масси Ira 4241
12 Технологія термичної обробки какао-бобів Ira 4069
13 Технологія формування шоколаду Ira 4793
14 Технологія шоколаду admin 13021
 
Home Технологія Шоколад
Нове в неті:
Russian (RU)Ukrainian (UA)
  • [Bot]
  • [Google]
Now online:
  • 2 guests
  • 2 robots
Total members: 3714
Останні коментарі
Рейтинг авторов-кондитеров:
admin: 42 стат
pekar: 18 стат
Ira: 14 стат
roman: 4 стат
Рыбалко А.В.: 4 стат
Sparta: 2 стат
Anna: 1 стат
Katerina: 1 стат
Nadiya: 1 стат
nelli4ka: 1 стат