Обратите внимание на наш новый проект - сайт о промышленных рецептурах http://receptura.net.ua/

Корисно:
Технологія | Обладнання | Сировина | Рецептури | Постачальники | Робота | Маркетинг | Довідник кондитера

Офіційний представник в Україні пропонує сировину відомих виробників: Givaudan (Швейцарія, ароматизатори), Symrise (Німеччина, ароматизатори), Pektowin (Польща, пектини), SilvaTeam (Італія, пектини), Ceamsa (Іспанія, пектини), B&V (Італія, агари), Sensient (США, харчові барвники), Dr. Suwelack (Німеччина, натуральні молочні та фруктові основи). Гнучкі ціни, безкоштовні зразки, технологічна підтримка. Тел: +38 (098) 095 53 44

Технологія виробництва шоколадних та глазурованих виробів

Фільтрувати за назвою     Показати # 
# Заголовок Статті Автор Перегляди
1 Технология витримки шоколадної маси в камерах Ira 5468
2 Технологія дроблення какао-бобів и відділення шкаралупи Ira 5576
3 Технологія обробки шоколадной массы на валковых мельницах Ira 5336
4 Технологія обробки шоколадних мас Ira 5478
5 Технологія очистки и сортування какао бобів Ira 4446
6 Технологія підготовки какао-бобов Ira 4642
7 Технологія пригоготування шоколадних масс Ira 6163
8 Технологія приготування какао тертого Ira 7728
9 Технологія виготовлення шоколаду Ira 9248
10 Технологія розводки шоколадної маси Ira 5994
11 Технологія змішування компонентів шоколадной масси Ira 5726
12 Технологія термичної обробки какао-бобів Ira 5542
13 Технологія формування шоколаду Ira 6988
14 Технологія шоколаду admin 15629
 
Home Технологія Шоколад
Russian (RU)Ukrainian (UA)
  • [Yandex]
  • [Bot]
  • [Mail.Ru]
Now online:
  • 2 guests
  • 3 robots
Total members: 3704
Рейтинг авторов-кондитеров:
admin: 41 стат
pekar: 18 стат
roman: 4 стат
Рыбалко А.В.: 4 стат
Sparta: 2 стат
1Deniml: 1 стат
Anna: 1 стат
Katerina: 1 стат
Nadiya: 1 стат
nelli4ka: 1 стат