Цікаво?
Технологія | Обладнання | Сировина | Рецептури | Постачальники | Робота | Маркетинг | Довідник кондитера

Офіційний представник в Україні пропонує сировину відомих виробників: Givaudan (Швейцарія, ароматизатори), Symrise (Німеччина, ароматизатори), Pektowin (Польща, пектини), SilvaTeam (Італія, пектини), Ceamsa (Іспанія, пектини), B&V (Італія, агари), Sensient (США, харчові барвники), Dr. Suwelack (Німеччина, натуральні молочні та фруктові основи). Гнучкі ціни, безкоштовні зразки, технологічна підтримка. Тел: +38 (098) 095 53 44

Технологія виробництва шоколадних та глазурованих виробів

Фільтрувати за назвою     Показати # 
# Заголовок Статті Автор Перегляди
1 Технология витримки шоколадної маси в камерах Ira 4482
2 Технологія дроблення какао-бобів и відділення шкаралупи Ira 4386
3 Технологія обробки шоколадной массы на валковых мельницах Ira 4223
4 Технологія обробки шоколадних мас Ira 4700
5 Технологія очистки и сортування какао бобів Ira 3522
6 Технологія підготовки какао-бобов Ira 3749
7 Технологія пригоготування шоколадних масс Ira 5194
8 Технологія приготування какао тертого Ira 6291
9 Технологія виготовлення шоколаду Ira 6692
10 Технологія розводки шоколадної маси Ira 4829
11 Технологія змішування компонентів шоколадной масси Ira 4788
12 Технологія термичної обробки какао-бобів Ira 4568
13 Технологія формування шоколаду Ira 5532
14 Технологія шоколаду admin 13751
 
Home Технологія Шоколад
Russian (RU)Ukrainian (UA)
  • [Bot]
  • [Yandex]
Now online:
  • 1 guest
  • 2 robots
Total members: 3704
Останні коментарі
Рейтинг авторов-кондитеров:
admin: 42 стат
pekar: 18 стат
roman: 4 стат
Рыбалко А.В.: 4 стат
Sparta: 2 стат
Anna: 1 стат
Katerina: 1 стат
Nadiya: 1 стат
nelli4ka: 1 стат
Александр Юркевич: 1 стат