Цікаво?
баумит стайлтоп
Технологія | Обладнання | Сировина | Рецептури | Постачальники | Робота | Маркетинг | Довідник кондитера

Офіційний представник в Україні пропонує сировину відомих виробників: Givaudan (ароматизатори), Symrise (ароматизатори), Pektowin (пектини), B&V (агари), Sensient (харчові барвники), Dr. Suwelack (натуральні молочні та фруктові основи). Гнучкі ціни, безкоштовні зразки, технологічна підтримка. Тел: +38 (098) 095 53 44

Технологія виробництва шоколадних та глазурованих виробів

Фільтрувати за назвою     Показати # 
# Заголовок Статті Автор Перегляди
1 Технология витримки шоколадної маси в камерах Ira 4169
2 Технологія дроблення какао-бобів и відділення шкаралупи Ira 4036
3 Технологія обробки шоколадной массы на валковых мельницах Ira 3928
4 Технологія обробки шоколадних мас Ira 4489
5 Технологія очистки и сортування какао бобів Ira 3326
6 Технологія підготовки какао-бобов Ira 3534
7 Технологія пригоготування шоколадних масс Ira 4880
8 Технологія приготування какао тертого Ira 6006
9 Технологія виготовлення шоколаду Ira 6144
10 Технологія розводки шоколадної маси Ira 4515
11 Технологія змішування компонентів шоколадной масси Ira 4430
12 Технологія термичної обробки какао-бобів Ira 4315
13 Технологія формування шоколаду Ira 5115
14 Технологія шоколаду admin 13371
 
Home Технологія Шоколад
Russian (RU)Ukrainian (UA)
  • [Bot]
  • [Yandex]
  • [Google AdSense]
  • [Aport]
Now online:
  • 2 guests
  • 4 robots
Total members: 3714
Останні коментарі
Рейтинг авторов-кондитеров:
admin: 42 стат
pekar: 18 стат
Ira: 14 стат
roman: 4 стат
Рыбалко А.В.: 4 стат
Sparta: 2 стат
Anna: 1 стат
Katerina: 1 стат
Nadiya: 1 стат
nelli4ka: 1 стат