Технологія | Обладнання | Сировина | Рецептури | Постачальники | Робота | Маркетинг | Довідник кондитера

Що шукають найчастіше:

промислові рецептури,

ДСТУтехнологія,

довідник кондитера

Технологія підготовки какао-бобов

Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 
Технологія кондитерських виробів - Шоколад

Підготовка какао-бобів

 

Первинна обробка бобів какао складається з наступних операцій: сортування і очищення бобів від сторонніх примісів, підвищення їх смакових достоїнств при термічній обробці, дроблення бобів какао і відділення шкаралупи.

Останнє оновлення (Середа, 20 листопада 2013, 12:52)

 
Home Технология Шоколад Технологія підготовки какао-бобов
Russian (RU)Ukrainian (UA)
  • [MJ12]
  • [Google]
  • [Bot]
Now online:
  • 29 guests
  • 3 robots
Total members: 3704
Рейтинг авторов-кондитеров:
admin: 41 стат
pekar: 18 стат
roman: 4 стат
Рыбалко А.В.: 4 стат
Sparta: 2 стат
1Deniml: 1 стат
Anna: 1 стат
Katerina: 1 стат
Nadiya: 1 стат
nelli4ka: 1 стат