Технологія | Обладнання | Сировина | Рецептури | Постачальники | Робота | Маркетинг | Довідник кондитера

Питання: проблема тріскання печива

Рейтинг Користувача: / 5
НайгіршеНайкраще 
Питання-відповідь - Питання по печиву

Тріскання печива

Підскажіть, будь-ласка, чому в цукровому або затяжному печиві (особливо плоскому  великого розміру) самовільно виникають маленькі тріщинки через деякий час після випічки. Чому виникає ця проблема і як її позбутися?

 

Автор: Таня.

Примітка: будь-ласка, залишайте свої відповіді та поради у вигляді коментарів (див. форму внизу).

Прочитати статтю "Технологічна проблема: самовільне тріскання печива" можна також у новій версії Щоденника кондитера.

Останнє оновлення (Неділя, 21 січня 2018, 14:26)

 
Home Вопрос-ответ Питання по печиву Питання: проблема тріскання печива

Подібні публікації:

Russian (RU)Ukrainian (UA)
  • [Bot]
  • [Mail.Ru]
  • [Google AdSense]
  • [Yandex]
Now online:
  • 2 guests
  • 4 robots
Total members: 3704
Рейтинг авторов-кондитеров:
admin: 41 стат
pekar: 18 стат
roman: 4 стат
Рыбалко А.В.: 4 стат
Sparta: 2 стат
1Deniml: 1 стат
Anna: 1 стат
Katerina: 1 стат
Nadiya: 1 стат
nelli4ka: 1 стат