Технологія | Обладнання | Сировина | Рецептури | Постачальники | Робота | Маркетинг | Довідник кондитера | Поставщики начинок и наполнителей

Офіційний представник в Україні пропонує сировину відомих виробників: Givaudan (Швейцарія, ароматизатори), Symrise (Німеччина, ароматизатори), Pektowin (Польща, пектини), SilvaTeam (Італія, пектини), Ceamsa (Іспанія, пектини), B&V (Італія, агари), Sensient (США, харчові барвники), Dr. Suwelack (Німеччина, натуральні молочні та фруктові основи). Гнучкі ціни, безкоштовні зразки, технологічна підтримка. Тел: +38 (098) 095 53 44

Що шукають найчастіше:

промислові рецептури,

ДСТУтехнологія,

довідник кондитера

Щоденник кондитера

Технологія цукрового печива

Технологія кондитерських виробів - Цукрове печиво

Технологія цукрового печива - загальні відомості

Цукрове печиво відноситься до групи мучних кондитерських виробів. Відносно крекеру і ти більше затяжного печива воно збагачене цукром (через що отримало свою назву) та в меньшій мірі жиром. Цукрове тісто має високу пластичність, при формуванні тістових заготовок легко набуває та зберігає форму яка йому надається.

Останнє оновлення (П'ятниця, 29 липня 2011, 21:26)

Детальніше...

 

Стандартний вміст сухих речовин в сировині

Довідник кондитера - Фізико-хімічні показники

Стандартний вміст сухих речовин в сировині кондитерського виробництва (в %, згідно ГОСТ, ДСТУ і т.д.)

Агар - 85,0 % СР

Арахіс смажений дроблений - 97,5

Ароматизатори - 0,0

Білок соєвий сухий - 93,5

Білок гороховий сухий - 93,5

Борошно гречане - 90,0

 

Останнє оновлення (П'ятниця, 29 липня 2011, 19:04)

Детальніше...

 
konditer-info-5.JPG

Нове у щоденнику

Звідки Ви дізнались про Щоденник кондитера?

Home

Популярне

Russian (RU)Ukrainian (UA)
  • [Bot]
Now online:
  • 4 guests
  • 1 robot
Total members: 3704
Рейтинг авторов-кондитеров:
admin: 40 стат
pekar: 18 стат
1Deniml: 5 стат
roman: 4 стат
Рыбалко А.В.: 3 стат
Sparta: 2 стат
Anna: 1 стат
Katerina: 1 стат
Nadiya: 1 стат
nelli4ka: 1 стат